Після невеликої перерви продовжуємо проводити вишколи Nezvidane в різних куточках України 27 лютого відбувся вишкіл для юнацтва Рівного. На вишколі юнацтво поділялось на 2 вікові групи та мали змогу почути основні гутірки нашого напряму: проектний менеджмент, тайм–менеджмент, фандрейзинг. 

Важливою складовою кожного з вишколів є адаптація до потреб осередку, тому молодше юнацтво дізналось більше про будову куреня, важливість здачі проб, та можливості пластування. Старші ж юнаки дізналися більше про те, що їх чекатиме в старшопластунстві і чому “чар пластування” не закінчується в 18–річному віці.

Атмосфера вишколу була наповнена легкістю, веселістю та нашим запалом, яким ми завжди ділимось на наших заходах. Проте вишкіл не закінчився гутірками та закриттям, всі учасники вишколу були поділені на команди, та отримали практичні завдання по створенню проєктів, які вони мають виконати для зарахування вишколу.

Впевнені, що Nezvidane стане поштовхом для юнацтва активно пластувати та й надалі розвивати свої осередки. А ми з командою і далі будемо надихати.

Провід вишколу: Вадим Костюк – комендант, Андрій Філь – бунчужний, Артем Остапюк – писар, Орест Скобельський, Максим Потапов, Тарас Ванджала – інструктори.